Urológia, Gasztroenterológia, Ultrahang, Neurológia,

Sebészet, Fül-orr-gégészet, Gyermek gasztroenterológia,

Gyermek neurológia, Foglalkozás egészségügy, Pszichológia

Magánrendelés

Laktációs tanácsadás, Dietetika, Logopédia, Magán vérvételi hely

Urológia, Gasztroenterológia, Gyermek gasztroenterológia, Gyermek neurológia, Ultrahang, Neurológia, Sebészet, Fül-orr-gégészet, Foglalkozás egészségügy, Pszichológia Magánrendelés

Laktációs tanácsadás, Dietetika, Magán vérvételi hely

tel:+36707750857

labor tel:+36707757058

maganrendeles.silvicola@gmail.com

Foglalási_naptár

Rendel: Dr. Bende Balázs sebész, plasztikai sebész szakorvos, Baján hétfőnként

Plasztikai beavatkozások

….mi történik plasztikai sebészet rendelés során?

Minden plasztikai beavatkozást személyes konzultáció, részletes anamnézis felvétel, alapos vizsgálat, indikációk felállítása, a kontraindikációk felmérése, a beavatkozással és esetleges szövődményekkel kapcsolatos részleletes tájékoztatás előzi meg. Minden esetben a Pácienssel szorosan egyeztetve a megfelelően választott beavatkozás megkezdésére törekszünk.

Pácienseink részletes tanácsadást kapnak a beavatkozást/ beavatkozásokat követő időszakra. A műtét sikerességét mind a beavatkozás előtt, mind a beavatkozás után a szoros orvos- beteg kapcsolat, a folyamatos kapcsolattartás lehetősége biztosítja.

Amennyiben a plasztika sebész szakorvos azt indikálja, úgy a vizsgálat során egyidejűleg mind vérvételre, mind mikrobiológiai tenyésztésre (seb váladék…) , mind szövettani vizsgálatra is van lehetőség, így a pontos diagnózis felállításához szükséges esetleges labor-, mikrobiológiai vagy histológiai vizsgálat késedelme miatt nem veszítünk értékes napokat a megfelelően választott terápia megkezdésének idejéből.

Hyaluronsavas kezelések

A hyaluronsavas kezelésekhez elengedhetetlen a szaktudás, a megfelelő indikáció, a kielégítő betegtájékoztatás, -felvilágosítás, továbbá a páciens és orvosa közötti bizalmi viszony.

 A természetesség keretein belül a különböző hyaluronsavas kezelési módszerek minimalis invazivitás mellett kitűnő segítséget nyújthatnak az arc harmonizációs, fiatalító, fiatalságmegőrző beavatkozásaihoz.

A mélyebb ráncok finomításával, a harmonikusabb arcvonásokkal, dúsabb ajkakkal, üdébb megjelenést érhetünk el.

Botox

A ráncok bizonyos formái ezzel a minimálisan invazív kezeléssel, az ideg-izom kommunikáció időszakos blokkolásával, jelentősen finomíthatóak, lényegesen fiatalosabb optikai hatást érve el.

Ilyen ráncok lehetnek a homlokon a közel vízszintes, ún „csodálkozó ráncok”, a szemöldökök közötti ún. „mérges ráncok” és a szemkörnyéken, a külső szemzugtól oldalirányba radier futó ún. „szarkalábak”.

Ez a technika egy közkedvelt és biztonságos, rejuvenizációs plasztikai sebészeti beavatkozás lehet, amennyiben a Páciensnél nincs ennek kontraindikációja.

Ezen eljárás a ránctalanító hatáson túl izzadásgátló kezelésre is szolgál.

Szálbehúzások

A különböző biokompatibilils szálak segítségével több úton érhetjük el az adott szöveti régió fiatalosabb megjelenési formáját.

  Egyes szálak a bőr és bőr alatti szövetek átpozícionálását, átstrukturálódását célozzák meg, míg más típusú szálak a szervezet ún. „biostimulálásával” az arra alkalmas egyénekben a szövetek saját rugalmas rost és kollagén termelését serkentik.

Diszkrét orvosi beavatkozás árán, minimális Páciens együttműködés mellett látványosan esztétikusabb megjelenés érhető el.

Bőrelváltozások, anyajegy eltávolítás

Akár bőrgyógyászati javaslatra, akár funkcionálisan zavaró bőrelváltozások műtéti úton történő eltávolítása indokolt lehet, melyet helyi érzéstelenítés mellett, járóbeteg ellátás keretei között végzünk.

Az eltávolított képletet minden esetben, szövettani vizsgálatra küldjük, mely adott esetben a további terápiás lépéseket befolyásolhatja.

A műtétet itt is személyes orvos-beteg találkozó, részletes tájékoztatás, megfelelő mértékű kivizsgálás előzi meg.

A beavatkozást követően a választott sebészi technika, a szövettani eredmény és az egyéni páciens igény határozza meg további orvos-beteg kapcsolatot.

Fülplasztika

Fülplasztika alatt az elálló, asszimmetrikus fül műtéti korrekcióját értjük.

A beavatkozás megfelelő tájékoztatás, felvilágosítás és kivizsgálás után helyi érzéstelenítésben történik. A műtét során a felmért probléma orvoslása történik egy vagy két oldali beavatkozással. Az operáció végeztével speciális „turbán” kötést helyezünk fel, és Páciensünket részletesen tájékoztatjuk a beavatkozást követő időszakról, kapcsolattartási lehetőséggel.

Szemhéjplasztika

Szemeink és azok környéke az idő múlásával és a területre jellemző rendkívül vékony bőr átalakulásával fáradtabbnak, rosszkedvűnek, komorabbnak, borúsabbnak tűnhetnek.

Az alsó-, és felső szemhéjak megnyúlása, a bőr alatti lágyszövetek elődomborodása egyértelműen az idősödő arc jellemzője.

A vizuális megjelenésen túl a felső szemhéjak bőrfeleslege akár a pillasorra lógva a látóteret is szűkítheti, ezáltal funkcionális deficitet okozhat a páciens számára. 

Szemhéjplasztikával mindezen jelenségek korrigálhatóak. A helyi érzéstelenítés mellett történő beavatkozás egy személyes konzulátciót és kivizsgálást követően történik meg ambulanter módon. A műtét során a felesleges szövettöbblet eltávolításra kerül, a keletkező sebeket kíméletes szövetkezelési technikák mellett és rejtett varratvezetési metódussal zárjuk, majd speciális kötszerrel fedjük. A beavatkozás utáni időszakban kapcsolattartási lehetőséggel segítjük a lábadozás időszakát

Hegkorrekció

Korábbi, gyógyult hegek lehetnek esztétikailag és/vagy funkcionálisan nem megfelelő, például császármetszés utáni, balesetből fakadó, vagy betegségből, műtétből adódó hegek.

Kellő kivizsgálást követően, optimális egészségügyi adottságok esetén, megfelelő szövetegyeztető és szövetkímélő sebészi technikák mellett a korábbi hegek kimetszésével képzett új hegek várhatóan a kiindulási állapotnál esztétikusabb képet mutatnak.

Mellplasztika

A női mell szépsége számos aspektusból szemlélhető. Bizony tényező lehet a mellek mérete, formája, szimmetriája. Bármely adottság tökéletlensége diszkomfortot eredményezhet, mely súlyos pszichés problémákat is maga után vonhat. Míg valaki számára kebleinek túl nagy vagy kis mérete jelent problémát, úgy másnak esetleg melleinek formája, idővel történő megereszkedése, változása (akár terhesség, szoptatás kapcsán) akár aszimmetriája jelentheti ezt.

Sok esetben lehet javítani ezeken a jelenségeken, akár műtéti úton, akár helyi érzéstelenítésben. Ezen beavatkozások között kell megemlítenünk például az idegen anyag (implantátum) beültetését, a bőrfelesleg eltávolítását vagy éppen a többletet jelentő emlőszövet megkisebbítését, illetve mindezek kombinációját is.

Minden esetben a műtétet alapos tájékoztatás, felvilágosítás, majd részletes kivizsgálás, szükség esetén többszöri konzultáció előz meg. A beavatkozást a plasztikai sebész mellett magas szakmai színvonalat képviselő csapat (altatóorvosok, aneszteziológiai szakasszisztensek, műtős asszisztensek, szakápolók) biztosítja. A beavatkozás utáni időszakban kapcsolattartási lehetőséggel segítjük a lábadozás időszakát.

Zsírleszívás

Időnként testsúlytól és edzettségtől függetlenül testünkön a genetikai adottságoknak köszönhetően esztétikailag zavaró kisebb-nagyobb zsír lerakódások szaporodhatnak fel különböző régiókban. Ilyen esetekben műtéti úton korrigáljuk a Páciensek kontúr deformitásait. A beavatkozás történhet helyi érzéstelenítés vagy altatás mellett.

A műtét során nem a testsúly csökkenés, hanem az alakformálás a cél.

Az operációt követő időszakban speciális kompressziós ruházatot kell viselni. A beavatkozás utáni időszakban kapcsolattartási lehetőséggel segítjük a lábadozás időszakát

Hasplasztika

Több típusú műtét kerülhet szóba a régió esztétikai és funkcionális korrekciója céljából. Az esetleges terhesség(ek) vagy nagymértékű fogyás nyomán kialakult bőrfelesleg, destruálódott hasfal, bizony egyeseknél problémát okozhat.

A beavatkozást a személye konzultáció kapcsán a Páciens igényeinek megfelelően tervezzük. A beavatkozás utáni időszakban kapcsolattartási lehetőséggel segítjük a lábadozás időszakát

Plasztikai sebészet árai


Időpont foglalás egyenlőre telefonon:

tel:+36707750857