Urológia, Gasztroenterológia, Ultrahang, Neurológia,

Sebészet, Fül-orr-gégészet, Gyermek gasztroenterológia,

Gyermek neurológia, Foglalkozás egészségügy, Pszichológia

Magánrendelés

Laktációs tanácsadás, Dietetika, Logopédia, Magán vérvételi hely

Urológia, Gasztroenterológia, Gyermek gasztroenterológia, Gyermek neurológia, Ultrahang, Neurológia, Sebészet, Fül-orr-gégészet, Foglalkozás egészségügy, Pszichológia Magánrendelés

Laktációs tanácsadás, Dietetika, Magán vérvételi hely

tel:+36707750857

labor tel:+36707757058

maganrendeles.silvicola@gmail.com

Foglalási_naptár

2010.04.06. óta dolgozom a Bajai Szent Rókus Kórházban, mint kórhàzi adminisztrátor, egészségügyi operátor- orvosírnok és aszissztens!

Az évek alatt sok mindent elsajátítottam, tapasztaltam, például gyors, precíz írnok, ügyes aszissztens- mialatt mindig empatikusan, becsületesen, emberszerető módon és bizonyítási vàggyal álltam (és jelenleg is) a munkámhoz, az emberekhez!

Nálam ez az emberszeretet, segítségnyújtás, bizonyítási vágy amúgy is erősebb, mint egy átlag egészségügyi dolgozónál, mivel sajnos van egy alapbetegségem, mely miatt megvàltozott munkaképességűnek számítok és a betegségemből adódóan 10 alkalommal feküdtem már műtőasztalon, így làttam, tapasztaltam betegszemszögből is negatív dolgokat- és ezek a negatív tapasztalok csak megerősítést adtak ahhoz, amit mindig is tudtam, hogy segíteni kell az emberek gyógyulásában, egészségében, hogy boldog ok lehessenek! Mert az én meglátásom szerint minden ember ugyanolyan példaértékű és nem érdemlik meg a betegségeket!